onsdag 15. august 2018

tv-strikking

 

Jeg synes det er vanskelig å sitte helt stille og tiltaksløs foran fjernsynet. Jeg vil helst ha noe å strikke på, en stakk som skal faldes, eller garn som skal nøstes.
Ikke bare fordi det går bort tid, men også fordi det som er på skjermen ikke alltid er like severdig.
I går for eksempel fikk jeg strikket opptil flere rapporter. Først fordi vi ventet på en pressekonferanse vi kunne levd lykkelig uten ( eventuelt lest et to-linjers sammendrag av i en hvilken som helst nettavis) og så under selve seansen.
Selvsagt kunne jeg benyttet meg av den fortreffelige avknappen, men dette har potensiale til å toppe de fleste reality-serier så her er det bare å henge med.

Og nei jeg ønsker meg ikke boka, ikke engang som Ebok.

Dette skal forresten bli et sjal, også fra Egostrikk. Garnet er en bunt silke fra Debbie Bliss og jeg håper det er nok til blondekanten. Resten av sjalet skal strikkes i et annet garn. Utfordringen med restestrikk er å finne muligheter for det garnet som er i hus. Det er sjelden nok til noe som helst, så her må det kombineres på kryss og tvers. Men her, som i mange andre aspekter av livet kan i utgangspunktet utenkelige kombinasjoner bli fine og morsomme. Eller mindre vellykkede. Tiden vil vise hva som er resultatet her. I strikkingen altså.


2 kommentarer:

  1. Jeg måtte slå av Dagsnytt 18 da de var der - det ble for pinlig. Det har vært nok med glimt på nettnyheter. Noen burde vært beskyttet mot seg selv.

    SvarSlett
    Svar
    1. jeg ble så fascinert at jeg ikke klarte å slå av.

      Slett