lørdag 30. april 2016

Etter regn kommer - snø?

Jeg våknet i dag tidlig og trodde jeg hadde forsovet meg siden det var så lyst ute. Og joda, joda, jeg vet dete r bra for jord og avling og bønder og tørke og det kalde regnet som nå har erstattet snøen er  ikke så veldig mye bedre. Men likevel, jeg vil så gjerne ha vår. Jeg vil ha vær til å rake resten av hagen, jeg vil plante og sitte ute og kjenne vårsol på ansikt og legger.
Men, siden det ikke er særlig aktuelt i dag drikker jeg te og funderer på et av ukas store spørsmål;

hvilke kopper passer best til min nye tekanne? Jeg innrømmer glatt og gjerne at blomster, pasteller og gullkanter har en stor plass i mitt hjerte så det var kjærlighet ved første blikk da jeg kom over denne tekanna på et dødsbo-salg forrige helg.
Men så var det koppene da...Vanligvis drikker vi te av store krus med mer eller mindre vettuge bilder og tekster, men de passer overhodet ikke.

Så spørsmålet er; grønn med gullkant eller rosa?

Hvis det fortsetter å regne tror jeg jammen jeg skal bake litt. Det er i sannhet en dag for innehygge.

3 kommentarer:

 1. Jeg har bakt i dag, og helt ny oppskrift ligger her: http://bestemorsmat.blogspot.no/2016/04/hvetesnurrer.html Ny og ny, det er helt vanlig hvetebolledeig, men en ny utforming.
  Kopper med gullkant må til i dag.

  SvarSlett
 2. Siden været førte til at vi måtte utsette raking og terrassevask denne helgen også, brukte jeg dagen til å sy meg en sommerkjole. Så nå er jeg beredt den dagen våren og sommeren bestemmer seg for å komme.
  Tekoppspørsmålet tør jeg ikke prøve meg på, men det var en veldig fjong kanne.

  SvarSlett
 3. For ei nydelig tekanne! Jeg synes begge koppene passet fint til, og hadde glatt gått for begge deler og valgt etter lyst og humør, eventuelt årstid. Må du velge så er de lyse det tryggeste valget og de mørke det djerveste. De krever litt mer fordi de gir mer kontrast. Slik sett er de kanskje også vanskeligere å bruke. Men åh, så fine.

  Nei. Begge!

  SvarSlett