onsdag 19. desember 2012

tid for pynt?


Inntil videre lever vi godt i et ikke-julepyntet hus.
Men når Fruen kikker ut av vinduet og ser utelysene stråle fra husvegger og trær i nabolaget hender det man lurer på om absolutt alle andre begynner julepyntingen omtrent på den tiden vi bakstreverske grinebitere henger opp adventskalenderen.

Vi gleder oss til å pynte til jul. Fruen gleder seg antakelig aller mest, ettersom julepyntingen kommer etter julevaskingen. Dette er overhodet ikke ensbetydende med at man ser frem til selve vaskeseansen, så husmoderlig er man ikke. Men rent hus og ryddig systue er hyggelig.

4 kommentarer:

 1. Her har kidsa pynta vilt og hemningsløst. Ser ikke ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. slik blir det her også, veldig snart. Gled deg til katta oppdager juletreet:-)

   Slett
 2. Vi er på samme parti. I kveld har jeg hengt opp rene kjøkkengardiner (uten nisser) i rødt og grønt. Og kassene med julepynt er tatt ned fra loftet. Her i huset starter julen på lillejulaften, da er det meste ferdig unntatt juletreet som pyntes om kvelden.

  SvarSlett
  Svar
  1. Julegardinene skal opp på fredag. For første gang...Egentlig er det fordi vi trenger nye kjøkkengardiner. Det er helt unødvendig å ha offwhite gardiner i Ull/silke på et kjøkken med halvdårlig vifte...Nå blir det røde gardiner i maskinvaskbar bomull.

   Slett