søndag 25. mars 2012

Akkurat nå


Akkurat nå er jeg glad fordi
-  jeg kan jobbe, jobbe, jobbe og slipper å bekymre meg for neste uke, neste måned
- det ble vår mye tidligere enn forventet
- tilbakemeldingene på forrige helgs kurs var av en slik sort at jeg har lyst til å holde mange flere kurs. Hører dere det!
-  jeg er ved Middelhavet om en måned, iført nye sko
-  livet begynner å bli akkurat slik jeg ønsket det skulle bli da jeg for snart fire år siden sluttet i fast jobb. Og ja, det har tatt tid. Men den tiden har jeg trengt.
- han der Høvdingen kommer hjem i dag. Nå er jeg faktisk en ganske grei kone, men det er likevel slik at man en gang i blant bør kjenne litt på gleden over at det faktisk er en som kommer hjem, sånn omtrent hver dag.


- men aller gladest er jeg, og det er bare å beklage til alle dere andre mødre der ute, over at jeg har verdens fineste barn. Det kan godt hende dere tror dere har verdens fineste barn. men jeg tror faktisk det er de to som her sitter på froskesteinen og pønsker ut hvordan de skal overtale sin mor til kveldstur og is som er  de fineste. Og så håper jeg at livene deres vil forløpe slik at de alltid vil være de fineste.

3 kommentarer:

 1. Jeg venter besøk av verdens fineste datter og svigersønn nå. Vi skal fortsette med forberedelsene til bryllupet deres.

  Jeg er også glad for at jeg fortsatt liker veldig godt han jeg snart har delt 23 år med.

  SvarSlett
 2. Så godt å høre alt som er godt og bra! Jeg er også så inderlig glad for at denne våren kom så tidlig og at jeg har en hage som gjør at jeg kan sjaue ute fra morgen til kveld og fortrenge skrivedameplikter. Og at jeg har unger som synes det er vidunderlig å grave i jorda og sykle rundt og hoie og henge opp ned i trærne. Mer, mer! Sier jeg. Og undres over framtida.

  Hvilke(t) kurs har du planer om nå, da?

  SvarSlett
 3. Kanskje vi alle har verdens fineste unger? Og isåfall; jammen er vi heldige!
  Det blir bunadkurs til hsøten igjen, og sykurs en helg i oktober. Og så lurer jeg på om jeg skal barske meg opp noen hakk og prøve å holde flere kurs andre steder.

  SvarSlett