lørdag 31. mars 2012

en dårlig mor

 En riktig god mor ville antakelig aldri pådra seg barn som går i vesker og skap for å snoke etter tyggis, karameller og gjenglemte mynter.
Hennes barn ville antakelig tygge høflig på en gulrot og spørre dannet om de vær så snill kan innta en liten bit sukkerfri tyggegummi.

En god mor ville antakelig sette seg ned og føre lange og motiverende samtaler med sine barn om viktigheten av å respektere andres eiendeler og å spørre før man tar.
Hennes barn ville antakelig sendt en sms og spurt om det er greit å beite på det de finner i skapet.

Et dårlig mor derimot, hun har egentlig hatt ambisjoner om å være en riktig god mor. Og hun har prøvd alt som en god mor gjør. Men når det ikke virker, gir hun opp og plasserer en musefelle i veska og en i den halvfulle potetgullposen. Og så lener hun seg rolig tilbake og venter.

6 kommentarer:

 1. Haha! Lykke til med fangsten!

  SvarSlett
 2. Go for it:) Skal speide etter blå fingre etter ferien...
  God påske!

  Kristin

  SvarSlett
 3. Ha ha, det burde jeg også gjøre. Har særlig en som er kronisk sniker og tyv (jeg er jo for så vidt også det...).

  SvarSlett
 4. Morsomt skrevet.. =)))
  Hvis du ønsker å være med på give away og gavekort trekning ---er du velkommen inn hos meg..
  Ønsker deg en fin påske =)

  Kerstin

  SvarSlett
 5. hihi :)
  Mitt eminente triks for å unngå å bli fersket når jeg snoket i skapene å ta hele enheter av ting. Mor bakte mye og om jeg tok en hel kokesjokoladeplate eller en hel rosineske så merket hun ikke det... Min bror derimot tok en par ruter sjokolade, og fikk kjeft, hehe.

  SvarSlett
 6. Aha! Er det sånn det skal gjøres? Takk for tipset; skal (kanskje) prøve det ut på skapsnokeren vår!! Noe må i allefall gjøres!

  SvarSlett