mandag 21. februar 2011

under lokket


Mange saker små må ha et hjem. Og om det for noen fortoner seg som ulogisk at Hennig-Olsen inneholder perler eller at en blårutetet matboks er proppet full av strikkepinner, så har Fruen for lengst vent seg til sitt eget system. Enkelte av disse matboksene gjør også tjeneste som syskrin og følger med Fruen på kurs og møter. Det får så være at man fremstår som en slukhals når man ankommer med en enorm matboks i neven - når lokket åpnes er det tydelig nok at innholdet er godsaker for øyet, ikke ganen.


Eller, de kan brukes som smykkeskrin...Junk samlet gjennom et langt og jålete liv trenger ikke campere sammen med ekte vare, og trives helt fint på uttrekkbare plater som en gang i tiden var ment for lekre smørbrød.

Honningboksen på det øverste bildet kan inneholde hva som helst. Fruen har spolert flere negler, en neglefil og en saks i desperate forsøk på å få opp lokket. Hittil har alle forsøk vært mislykkede, og man håper inderlig at ikke honning fra syttitallet  ulmer under lokket.

5 kommentarer:

 1. Smørbrødboksen var kul!
  Har du prøvd sånn kjek malingsspannlokkvippersak på honningspannet?

  SvarSlett
 2. kjempefine bokser. Sånn ordner jeg meg også!! Pluss en del kurver...

  SvarSlett
 3. men honning vettu, har ubegrenset holdbarhetstid!
  Og da er det "ubegrenset" som i "denne honningen vi fant i dette gravkammeret i denne pyramiden er enda helt fin!"
  Sant!

  SvarSlett
 4. Elisabeth: Nei, det har jeg ikke. men det skal jeg, snart! takk for tips!
  Underveis: Kurver ja, det trenger jeg visst noen flere av...
  frk. Figenschou: av en eller annen årsak er slikt man finner og som er fra før kristi fødsel litt mer eksotisk enn tilsvarende funn fra egen barndom.

  SvarSlett