onsdag 2. februar 2011

i dag


En venninne var strålende fornøyd med den nye rynkekremen sin. Den var visstnok vanvittig effektiv og hun følte seg duggfrisk og ung. Alt var ren og skjær velstand helt til hennes utflyttede datter kom hjem på besøk og oppdaget at lyset på badet var mer eller mindre gåent....
Fruen ser også at dempet badebelysning ville hjulpet på utseende og selvfølelse. Det er definitivt slutt på å være ung og lovende, håret blir stadig lysere og smilerynkene stadig flere.
Men når Woody avslutter bursdagskortet med Jeg håper vi får mange fine år sammen, da er det helt ok å fylle 41 år.

10 kommentarer:

 1. ja, alderen synes etter hvert på de fleste:) det skal da vel synes man har levd et liv også, eller? Søtt bursdagskort fra Woody:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Rynker og grått hår er jo patina. Og å være ung og lovende er mest bare slitsomt. Velkommer etter! Og gratulerer med dagen!
  Hetty

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen, kjære Fru Storlien! Stearinlys og annen dempet belysning forgyller utrykket, uansett alder. Ønsker deg et bursdagsår fyllt av forgyllede stemninger, roser og champagne!

  SvarSlett
 4. Jeg er helt sikker på at du ser flott ut i det lyseste dagslys, uansett! Gratulerer med dagen! Jeg håper den har vært kjempefin, for det fortjener du, søte deg! Og det syns åpenbart ungene dine også!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen! Herlig bursdagshilsen fra sønnen.

  SvarSlett
 6. Grattis med vel overstått bursdag! Dere får nok noen fine år...
  Smilerynker er bra, og andre rynker går også greit, så lenge det ikke snurper seg helt sammen.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen,fruen :) Jeg er sikker på at du er så duggfrisk som bare det! Erfaring m/duggfriskhet er nå det fineste, synes jeg!

  SvarSlett