onsdag 24. april 2013

#bunad

Noen blogginnlegg blir publisert med en vag mistanke om at dette kommer til å bli det minst leste og mest uinteressante skriveri noensinne...Som det forrige, om tiden det tar å utføre en jobb som noen synes fortoner seg som liten og puslete. Men neida, plutselig begynte snille lesere å dele og stadig flere likte dette innlegget.
Og det er så stas! For noe av motivasjonen bak bloggingen er jo å gi små innblikk i livet på systua og hvordan det er å være håndverker i Norge i dag. Ikke i den forstand at jeg gir tips og råd om alskens formelle sider av arbeidslivet, men mer om hvordan det er å være tradisjonshåndverker. Og når et innlegg om noe ( for meg) så selvfølgelig som en omsøm fenger, da føler jeg at dere er interessert.
Takk!

Og det var vel omtrent det jeg skal si i dag. Men, følg meg gjerne på instagram hvor jeg heter fru_storlien. Der legger jeg ut broderibildene jeg synes blir toomuch for facebook. For eksempel de dere ser her, små øyeblikk fra systua.


3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg elsker bloggen din, og jeg nyter hvert eneste ett av fotografiene dine av broderiene!! Og koser meg med tekstene og hverdagsfilosofiene dine. Er ikke på facebook, men jeg sier bare: LIKE - LIKE - LIKE!!!

  Det eneste jeg savner, er den koselige bakgrunnen du hadde før med alle båndene. Men kanskje mer up-to-date og rent uten? Men jeg liker jo bånd, da...
  Hilsen kommende kursdeltager

  SvarSlett
  Svar
  1. hei kommende kursdeltager:-)
   jeg har satt sønnen på sken med å lage ny bakgrunn, og kanskej helt ny utforming. Det mener jeg må være midt i blinken for en fjortenåring som med lett hjerte bruker myyyye tid foran pc-en:-)
   Og takk for gode ord om bloggen!

   Slett