tirsdag 4. september 2012

Godt ment?


Det fine med å være syk er at man, etter noen uker med skrallende hoste og generelt råttent humør, kan ta til vettet og oppsøke en lege. Og mens man sitter der, sammen med alle de andre som også burde vært hos lege for et par uker siden kan man oppdatere seg på kongefamilier, slankemat og fine interiørløsninger.
Eller? hei, hva er dette?
Fruen er litt usikker på om det er så fristende å brette ut sommerboligen på glanset papir hvis det ender med slik omtale? Ikke fordi det fremstår som særlig aktuelt å flashe hverken hus eller hytte i utgangspunktet, men likevel - fornedre et hus?

Uansett om det er trykkfeil eller elendig ironi - er man syk nok så holder dette lenge for et stille fnis ( etterfulgt av en hoiende hoste).

4 kommentarer:

 1. Hadde jeg investert et hundretalls tusener på dette prosjektet, hadde jeg blitt litt fornærma, ja.

  Fnis og god bedring.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, ja jeg ville nok følt meg lettere fornedret gitt.

   Slett
 2. God bedring ja! Jeg synes stort sett at teksten i sånne blader er dårlig gjennomabeidet... og det irriterer meg alltid kraftig at de konsekvent finner det nødvendig å skrive f.eks "Her nyter katten Mia en stille stund". Vi ser jo at det er en katt! Og trenger vi vite hva den heter?? Stønn

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig. Og kanskje katten egentlig pønsker på fanskap? Men, alt skal være så usannsynlig hyggelig og harmonisk at det er en gru.

   Slett