torsdag 24. mai 2012

ungdommen nåtildagsDet var så mye enklere før...Alt man sa ble godtatt, og hver gang man strammet seg opp og konsulterte den store, store mammaboken, var de aldeles enige i det mor påstod.
Nå er de mindre lettlurte og vet at Arbeitsbuch für die Mädchen er fylt av tips om hvordan tyske småpiker blir gode husmødre, og slettes ikke et oppslagsverk for mødre.
Andre opplevelser som beviser at de søte små er søte, men ikke små er:

1. Når du har tatt på den fine hvite linjakka og føler deg fresh og fin i sommervarmen, og barnet måler deg opp og ned og sier Mamma, du ser ut som bestemor Melk.

2. Når du kommer inn på badet og tror du holder på å få et astmaanfall, men innser at det ene barnet har gått amok med hårspray eller deodorant.

3. Og når man allikevel er inne på dette med badet, det er behov for flere bad. Alternativt bør maxtid om morgenen innføres.

4. Når det minste barnet skal markere ti-årsdag med bad-taste-party og med den største selvfølge invaderer mors klesskap. Og ikke delen for ukurante rariteter, men det man faktisk går med.

Og ikke minst, når sønnen som er lykkelig rammet av streik venter med nybakte boller, fersk kaffe og en god middagsplan når mor kommer hjem fra jobb.

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha, bad-taste-party...ho ho.
    Stas med boller og middagsplaner.

    SvarSlett
  2. Det er visst både det ene og det andre, ja :-)

    Under bærnot sånn som det har jeg også sittet. Man hadde sommerkjole i tynn bomull som mamma hadde sydd (man hadde mange kjoler!), og det var alltid sånt vær som på bildet ditt :-)

    SvarSlett