søndag 13. mai 2012

puh


Den siste helgen før store deadline...
FruStorlien lever sitt eget liv aldeles uten at Fruen selv skriver så mye som en apostrof og innerst inne synes man litt synd på de som midt på natten sitter og søker på hvordan fjerne flekker på bunadskjorte, bunadsko som ganger, eller sy ut bunad...
Gode oppslag både i ukeblad og lokalavis har ført til telefoner og henvendelser om nye jobber, og hyggelige ord om fine bilder. Sistnevnte er overbrakt mor i Barndommens dal; med en fotografutdannet mor ble det uvilkårlig en del terping på slike detaljer som skakk på hodet, dytt opp brillene, se inn i kamera og så videre og så videre. Godt da å se at noe sitter...
Det har vært folk ut og inn av huset, bikkja har ikke stukket av en enste gang og Høvdingen og de søte små har vært på fisketur.
Selv har man brukt tid og energi på håndsøm og småplukk, og mumlet ilsk over sytøyet.
For av ting FruStorlien ikke liker er dette høyt oppe på listen:
- håndsydde knapphull
- passepoilerte lommer i silkestoff som rakner bare du nyser
 og ikke minst
- å innse at det ene ermet på den nesten ferdige er sydd på med vrangen ut.
Da bør man puste dypt inn, frese stygge ord og lese stilling ledig...

I tillegg har man brukt noe tid på stemmefisking i lokalavisens kåring av årets beste blogger, og selv om løpet nok er kjørt for å komme blant topp5 så er det med en viss barnslig spenning Fruen sjekker stemmer...Hvis du har lyst til å stemme, kan du gjøre det her.

3 kommentarer:

 1. Lykke til med siste innspurt og stemmesanking. Moro å være med selv om man ikke har de aller største vinnersjansene, vil jeg tro.

  SvarSlett
 2. Jeg har lest Familien, veldig hyggelig å se ansiktet bak tekstene dine.

  Jeg har selvsagt også stemt.

  SvarSlett
 3. Klart jeg skal stemme på deg:) Nydelig bilde:)
  Trine:)

  SvarSlett