tirsdag 20. september 2011

shoe-bi-do

De stønner de søte små, når de er i følge med sin mor og vi nærmer oss skobutikker. Derfor prøver man å være en god mor og begrense besøk i den slags etablissementer når de er med. Når de derimot ikke er med...
Amsterdam, som på alle mulige måter var en fantastisk by, selv om det også der kunne vært noe mindre endbør, viste seg å inneholde store mengder skobutikker. Og selv om Fruen med lett hjerte gikk utenom de som fokuserte på joggesko, så ble det endel besøk. Og nye sko.


I ull og med strikkede detaljer - perfekt for en husflidengasjert og strikkende bunadtilvirker?


These boots are made for walking! De er ihvertfall ikke skapt for å innvies på flytur. Og selv om du, nederlandske nabo på flyet hjem antakelig ikke leser dette - unnskyld! Det var på ingen måte meningen å kjøre albuen inn i siden på deg, det var bare kampen med en glidelås.

Men ærlig talt, de røde? Er de lett Cowboy-Laila? Det rådet en viss usikkerhet om akkurat det, men Fruen overtalte seg selv til at det avhenger av hva man har til.

3 kommentarer:

  1. aiaiai, du er så kul. Jeg gikk senest for noen dager siden og hang med nebbet. jeg gikk ut og inn av skobutikker og ser på meg selv som fullstendig inkompetent når det gjelder å sko seg. og jeg som skal til Lyon i høstferien og se elegant ut-! Dette satte meg i gang igjen, nå må jeg ta et grep. Gratulerer med herlige sko!!! WOW!

    SvarSlett
  2. Akeleie: Nei da, jeg er slettes ikke kul. Men jeg har veldig lyst til å være kul! Jeg hadde med utslitte sko til Amsterdam og lot de stå igjen i en søppelkurv - dermed måtte jeg kjøpe nye. Et fint triks som herved videreformidles! God tur til Lyon!

    SvarSlett
  3. ÅH....Sååå kule! Digger de grå, men de røde var knall og. Jeg syns IKKE de var cowboy Laila (såfremt de ikke kombineres med noe rosemalt da).

    SvarSlett