søndag 17. januar 2010

kreativ blogger!Her forleden fikk Fruen en award fra Eirin, som forresten har en blogg det er vel verdt å besøke! Awards er stor stas, og mottas med glede. Men, i tillegg skal det fortelles syv sannheter om en selv, og det er jo en utfordring som krever en del tankevirksomhet. Nå er tanketanken full, og her kommer sannhetene:

1. Sytten år gammel oppsøkte Fruen legen i Barndommens dal grunnet problemer med en tå vi mistenkte var brukket. Røntgenbildene viste ingen brudd, men derimot fant legen til sin ( og vår) store overraskelse en synål langt inni Fruens fot.Den lå på tvers, og ingen har noen som helst idé om hvordan den havnet der.Senere ble den operert ut.
2. Fruen er ikke videre musikalsk, men har stor glede av musikk. Det råder imidlertid en viss uenighet i hjemmet om hvorvidt Dr. Hook virkelig kan regnes som musikk.
3. Fruen er ikke spesielt opphengt i merkeklær og designervesker. Likevel er det ikke tvil i hennes sjel om at en Pucciveske ville økt livskvaliteten!
4. Da vi fikk Laika i hus, innførte Fruen jerndisiplin. Ingen hund i sofa, seng, stoler eller pledd. Vi har nå kapitulert, og det eneste sted hun ikke er velkommen, er oppå bord.
5. Å vokse opp som reingjeterunge er moro! Vi ble lommekjent i fjellene rundt Barndommens dal, og når Fruen sier at vi ikke kjøpte reinskjøtt på boks så er dette fordi reinskjøtt var en naturlig del av kosthold, og av lønn.
6. Fruen var av de dårligste i klassen i håndarbeid.
7. I 2010 debuterer Fruen som forfatter av bok om re-design på Samlaget!

Denne awarden skal man da altså sende videre, og i dag har Fruen lyst til å gi den til
Linetoppen og til Sulvis!

6 kommentarer:

 1. Du er uten tvil en kreativ blogger, så gratulerer med velfortjent award! Artig å få vite litt mer om deg!
  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 2. Grattis med nominasjon! Jeg hylte vel ikke akkurat, men ble superglad da jeg også så meg selv på listene der! Hurra for oss! Jeg har stemt!

  SvarSlett
 3. En synål i tåen? Herlighet!!! Jammen godt den ble oppdaget. :-) Vi har forresten en katt som stadig søker bord å ligge på, men den får det jo egentlig ikke da.

  SvarSlett
 4. Aha, så det er du som er opphavet til uttrykket "å gå på nåler"! Eller kanskje du har fått søm (med rekvisitter) inn med morsmelka. *fnis*

  SvarSlett
 5. Oj, vi må kjøpe boka di! Gje oss eit hint når ho kjem da, vi tre vise er i gløymselens alder. Hugsar tåa di, men at du var blant dei dårlegaste i handarbeid, hmm, du strikka iallefall russegenser som ei gudinne tonesett av Frem fra glemselen...det var tider det! Slik eg hugsar deg var du like flink med nåla som med blyanten og det ser det ut til at du framleis er, vel, tastaturet da.
  R

  SvarSlett
 6. Pia: bare hyggelig - jeg har jo et endarvet eksponeringsbehov...
  Mykstart: Grattis til deg også!
  Eirin: Ikke i selve tåa, midt under foten.
  Neglecta: Haha, det er nok meg det ja...
  R: Elendig karakter i håndarbeid var på ungdomsskolen - før valgfrie emner og liflig musikk!

  SvarSlett