onsdag 6. januar 2010

Gi fra hjertet, del treDet var faktisk ikke hverken vanskelig eller vondt. Alt Fruen gjorde, var å stille til avtalt tid, legge seg godt til rette i en særdeles behagelig stol og brette opp genserermet. Dagens vanskeligste valg var hvorvidt man ville ha appelsin- eller eplejuice, og om man ville lese Se&Hør fra november eller Illustrert Vitenskap.
Og så var det et lite stikk, og vips var man blodgiver.
For en Frue med aversjon mot blodprøver var dette hinder å komme over, men i ettertid kan man egentlig bare undre på hvorfor man ikke meldte seg for lenge siden. Ikke bare er det en god sak siden mange trenger blod, men samtidig har man fått sjekket seg for diverse uhumskheter, bekreftet at jernlager og blodprosent er tilfredsstillende og at man fremdeles ikke besvimer av å se blod.
Neste gang er man kanskje modig nok til å velge vinglasset også...Det var jo en hyggelig overraskelse at man etter å ha oppdatert seg på frøken Aaberge og drukket fire glass eplejuice kunne få noe med hjem også. Og, av ren skrekk for å virke frekk turte man ikke gå for vinglasset, men utviste januarmåtehold og gikk for den gode kaffen...
Til dere som leser - meld dere da vel! Det er ikke farlig, de som jobber i Blodbanken er mye flinkere til å finne årer enn diverse damer på diverse legekontor, og kaffen er god!

5 kommentarer:

 1. Dette er nesten litt skummelt altså..
  I dag har jeg vært på intervju hos Blodbanken. Det eneste som event. kan stikke noen kjepper i hjula for meg er at Prinsen var i Mamawi i september - dermed kan jeg risikere å få enda 3 mnd. karantene..
  Godt jobba foresten, du som har sprøyte angst å greier!

  SvarSlett
 2. JUHUUU! så bra! Jeg har enda ikke hørt noe fra Ullevål jeg, jeg skal jammen meg nå med en gang ta affære på det der. Nå som man er frisk og oppspist på alskens julemat.
  :-)

  SvarSlett
 3. Til tross for en smule angst for sprøyter så har jeg vært blodgiver, men måtte slutte p.g.a. medisiner. Synd, men valget var lett. Mannen er fremdeles blodgiver, og gir noen ganger dobbel dose. Og får dermed dobbel gave.

  SvarSlett
 4. Gunnhild: Det var på tide!
  HKH: Jeg følte meg som en viking - tøff og uovervinnelig. Lykke til til deg også, med elelr uten karantene.
  Mykstart:Rart du ikke har hørt noe. Vi får håpe de har vært så nedrent av nye blodgivere at de ligger på etterskudd. Bærum ringte med en gang, så der var det visst ikke så stor pågang.
  Hanne: jeg er heldig som ikke er syk og går på medisiner!

  SvarSlett