lørdag 4. april 2009

Re-designTakket være Ragna, som tok utfordringen og meldte seg på, blir det re-designkurs i Oslo helgen etter påske. Fruen har begynt planleggingen, modeller henger nystrøket på systua og bitene faller på plass. For å varme opp til kurset vises det et par bilder fra et kurs som ble arrangert i Asker i fjor høst. Der ble ullgensere totalslaktet, en anorakk ble forminsket, gensere ble smalere og fikk halspynt, skjørt ble kortere og videre.
Fruen har erfart at disse kursene appellerer både til re-designere og de som ønsker å tilpasse gamle plagg til dagens kroppsform.
Alle har forskjellig utgangspunkt, og målet er at alle skal bli fornøyd og ende opp med bærbare plagg. Hvis man ikke trives i skjørt er det liten vits i å sy skjørt, og hvis du er omgitt av gulpende barn er det liten vits i å legge seg på en linje med plagg som må renses.
Vi gleder oss til neste kurs, og håper det blir en morsom, lærerik og spennende helg.
Og så håper vi at man lykkes med å omplassere Woody og Queenie, siden de ikke klarer seg alene en helg...

2 kommentarer:

  1. Jeg gleder meg i hvertfall til kurs! Har ikke tenkt så mye på hva som er forskjellen på de ulike formene for re-design og omsøm men regner med jeg blir klokere av kurset...

    SvarSlett
  2. Jeg tenker som så at i gamle dager sydde man om av ren nødvendighet, og det skulle ikke synes. Men i dagens re-design er nettopp det en del av sjarmen. jeg er jo sydame så jeg havner vel et sted midt-i-mellom!

    SvarSlett