fredag 23. januar 2009

HabiedasheryEr ikke habiedashery et fantastisk ord? Da vi var i Skottland i høst, var et av høydepunktene for fruen å feie gjengen inn på John Lewis og be om The habiedashery, please ?
Mormor var ukjent med ordet, og så vel for seg noe mer småsnuskete enn en utstyrsavdeling med garn, stoff, knapper og bånd...
De søte små ble plassert ved et bord i påvente av is, og damene så på garn, tok på garn og vurderte mulige prosjekt.
Fruen endte med rosa og grønn Rowan tweed og Debbie Bliss baby silk. Samt en bok som trenger ny perm etter at Laika tok ut sauehatet sitt på den.
Det grønne garnet ble et skjerf som fruen senest så i dag siden kunden og fruen har barn på samme skole. Det rosa garnet ble også et skjerf, som ligger og hviler her i påvente av en inspirert kjøper. Skjerf er hyggelig å strikke, man kan prøve nye mønster og garnmengden ( og motivasjonen) bestemmer lengden. Det rosa skjerfet er strikket i ruter, fire rett, fire vrang, Da slår ikke kanten seg.
Baby silk ligger til modning.

2 kommentarer:

  1. Kommer det bokanmeldelser på siden din? Likte du I don't know how she does it? Jeg har fått den i gave, men ennå ikke lest den.

    Beklager kommentarspamming, - nå gir jeg meg for i kveld ;)

    SvarSlett
  2. Kommentarspamming er stas! det beyr jo at noen er innom og leser.
    Boka er helt ok,kjenner meg igjen i noe og forstår ikke en skitt av andre deler. Bokanmeldelser er en god ide så det kommer nok. Om enn ikke spesielt høytidelig, og kjemisk renset for tolkninger a la videregående skole.

    SvarSlett