mandag 19. januar 2009

De søte små

Det er stor stas med barn som begynner å bli selvgående. De kler på seg når de skal ut, og kler av seg når de skal inn, noen ganger hører de på oss voksne, og de har et visst begrep om tid.
Likevel savner fruen innimellom småbarnstiden da mor var helt sjef, og kunne fortelle sin versjon av mangt og meget. Dette førte blant annet til at barna i flere år trodde at taco betydde fredag på spansk, og at man på sykehuset får utlevert Den store morboken i barselgave. Dette praktverket ble flittig konsultert og det krevde en viss innsats fra Woody å avdekke at den egentlige tittelen er Berlingske Haandarbejdsleksikon ( tre bind med liten skrift )
Nå blir påstander kontrollert på Wikipedia, i avisa eller det ymtes om å sjekke med kontaktlærer. Er det nødvendig å si at mye var enkere før?
For ordens skyld - vi har oppklart dette med taco. Man vet aldri hvem som kan spansk, og fruen vil selvsagt ikke sette sine barn i forlegenhet. Det har også gått opp for Queenie at gulsaker, rødsaker og oransjesaker egentlig er grønnsaker, noe hun har nektet å spise til tross for iherdige påstander om at dette er bra for hud, negler, hår ( og generell allmenntilstand).

ps.
Vi har også kommet fram til at det de får på skolen er skolemelk og ikke ta-med-hjem-melk. Dette gikk gjennom etter å ha vist Woody fakturaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar