fredag 6. november 2015

Enda en uke


 I høst har jeg kurs annenhver helg og jeg kjenner at det er litt i meste laget. Men på den andre siden - det er så utrolig hyggelig å holde kurs og jeg lærer noe nytt hver eneste gang.
I høst har jeg lært hvordan man kan sitte ine i bilen og se hvilken side bensintanken er på, jeg har lært å bytte spenner på bunadsko jeg trodde hadde fastmonterte spenner, jeg har lært hva matretten telehiv er og mye mye mer. Jeg har også lært en ny måte å sy pene passepoilerte lommer på og en aldeles genial måte å få fjonge skulderinnfellinger på. Hurra for kurs, kursdeltakere og gleden ved å dele sier jeg.

Bortsett fra dyna mi da. Den deler jeg ikke med noen selv om den lille lystige er høstdeprimert og tilsynelatende går gjennom nøkkelhull.

I høst har jeg også hatt gleden av å være prøvenemnd for to kandidater som har avlagt svenneprøven i bunadtilvirkerfaget. Jeg er så glad for at vi har en fin tilvekst til faget og i tillegg er jeg dypt takknemlig for at jeg får være med på dette arbeidet. Men mer om det en annen gang, nå skal jeg bli bedre kjent med en ny venninne,  Olive Kitteridge. Eller venninne og venninne, hun et ikke av den hjertelige typen...Men det er tak i henne, det skal hun ha poeng for.

1 kommentar: