onsdag 7. august 2013

hjemme er der klærne dine er?

Noe av det hyggeligste med å komme hjem fra ferie er , bortsett fra det å være hjemme igjen i seg selv,  å pakke ut av kofferten. Noe skal på vask, noe skal prøves sammen med plagg man har fra før, nye toalettsaker skal ryddes inn i hyller og skap, noe hadde man glemt og noe passet bedre før man gikk på en amerikansk ostesmell.
Men, hva når kofferten ikke kommer?

Tydeligvis ble det å overflytte fire kofferter fra terminal c til b i meste laget, så nå har vi to kofferter ( heldigvis har skittentøyet ankommet ) og mangler to hvorav den ene inneholder undertegnedes toalettmappe. Så mye har man igjen for å sitte å timevis på et fly og drømme om egen dusj og innvielse av nye kremer, mens småbarn gjør det man selv har mest lyst til - nemlig å skrike hodet av seg i frustrasjon over å være innestengt i blikkbokslignende gjenstand i timesvis med sterkt begrenset aksjonsradius.

Så, vi venter og lengter. Og håper på det beste. Og lurer på hvorfor man ikke la reisesmykkeskrinet i håndbagasjen.

2 kommentarer:

 1. Æsj, så kjedelig! Var nettopp i London, og hadde frykten litt i bakhodet, særlig på vei bortover. Men uten flybytte er det vel lettere å få koffertene dit de skal?

  Håper koffertene dukker opp nokså snart! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. DEt håper jeg også. Vi har et sporingsnummer, og jeg satser på gjenforening i morgen. Savner mascaraen...og diverse annet.

   Slett