torsdag 4. april 2013

Ikke no' nytt


Dagen har inneholdt en liten tur, hvor vi atter en gang fascineres av hvorfor vi blir så lykkelige av å se råtten snø og dødt gress...


Og man har sydd inn en bunad og slått fast at en av årets konfirmanter definitivt  har godemuligheter for fremtidig vekst...Visste du forresten at en konfeksjonsstørrelse tilsvarer ca fire cm?


Og atter en gang er det tid for kaffe, og det siste påskeegget. Og er det Fruen som ser spøkelser på høylys dag eller en de der lekre Anthon Berg-eggene mindre enn hva de var før?



Og så kan man alltids brodere litt, eller sy litt til, eller klippe noen takkekanter eller plukke opp knappenåler og tenke at den der magneten som forsvant ifjor burde absolutt bli erstattet. 



Og så kan man spise litt, og dele litt. Og vurdere å kontakte Tine og si at alle yoghurter bør komme i samme type beger som moltevarianten. De er nemlig de eneste begrene hvor en terriertunge rekker helt ned i bånn. Ikke at dette bekymrer Fruen sånn all verdens, men det er en kilde til frustrasjon her i huset.



Og sånn går no dagan

1 kommentar:

  1. Herlig:) ble bare glad av å lese om sånn hverdagsdag;)
    Ha en fin kveld!

    SvarSlett