torsdag 3. januar 2013

back in businessAldeles uten å føle seg som en råtten mor innrømmer Fruen følgende;
det var helt ok å se de søte små tusle av sted til hver sin skole i dag tidlig før man selv tuslet opp på en systue som har stått tom i nesten fjorten dager.

For med unntak av den kunden man trodde skulle komme kl 12 i går, men som viste seg å ha en avtale kl 10, har det vært stille. Fruen har ikke en eneste gang latt seg friste til å trekke et lite skjortebroderi opp i sofaen. Det har rett og slett vært ferie.

Og dette er et av målene for 2013; å skille mer mellom jobb og fritid. Det kan være vanskelig når man har mye av jobben i samme hus som man bor, og det er fristende å bare jobbe bittelitt og bittelitt til. Noen ganger må man legge inn en ekstra økt, men vel så ofte er det bare en dårlig vane. 

Nøyaktig hvordan man skal klare å skille mellom arbeidstid og fritid er litt usikkert ennå. Men ettersom Fruen er i humør for endringer, og eldstemann er i humør for mammafrie soner, vurderer man sterkt å begynne å trene på dette ukurante tidspunktet. Da kan noen nyte stillheten hjemme mens andre               ( forhåpentligvis )  kan nyte resultatet av iherdig innsats som fører til at man føler seg noe mindre fat´n´frumpy ( av mangel på gode norske uttrykk går man for dette, ettersom feit & teit er en enda mindre fristende omtale av egen person )Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar