søndag 21. oktober 2012

starlet in my dreamsNoen stiller på sømkurs med flunkende nye symaskiner som knapt nok har vært ute av eska. Noen stiller på sømkurs med svigermors velsmurte maskineri komplett med bruksanvisning og originaldeler,
noen stiller med symaskina de kjøpte som unge hybelboere.

Og denne helgen stilte en av damene med denne!
Øyeblikkelig utnevnt til tidenes mest dekorative maskin! Komplett med blomster og det hele.
Kan det bli bedre?
Når den i tillegg bærer det lovende navn Starlet er det jo opplagt at Fruen som drømmer om litt mer glitter og glamour i hverdagen ønsker, ønsker, ønsker seg en slik!

Men ta det helt med ro. Fatningen ble bevart, og selv om man sirklet rundt maskineriet som et fireåring rundt julegavene så  håper man da virkelig ikke at eielysten skinte altfor skamløst igjennom.
Man har da en viss verdighet...
Men selvsagt, om det er noen der ute som er i besittelse av en happy-hippie-singer-starlet og som ikke bruker den veeeeldig ofte...I´m listening!

PS. Det der med å grue seg til å holde kurs... det kan det godt bli slutt på. Helgen har gått som en drøm.
Og det kommer Fruen tilbake til etterhvert, men akkurat nå er hodet fullt av drømmer om en Starlet og relativt tomt for sammenhengende setninger ettersom det tar på å geleide åtte damer gjennom glidelåser, opplegg, linninger, tilpasnin av mønster, stikklommer, løpeganger og diverse annet.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Enig! Og vet du, det dukket opp en Starlet på kurset i kveld også. To på rappen!

      Slett