fredag 30. desember 2011

kavalkade eller rullade?


Det er den tiden på året hvor man bør oppsummere, lage en feiende flott årskavalkade og se tilbake...men etter fem dager i Barndommens dal er Fruen så mett at ordet kavalkade automatisk forandrer seg til kalverullade, og siden man ikke en gang liker kalverullade er ikke det noe å skrive hjem om. Og ihvertfall ikke noe å blogge om.
Det har vært en fint år, mye har skjedd og enda mer burde skjedd. Fru Storlien er atter en gang i tenkeboksen og undres på om man bør intensivere søket etter en mer stabil inntekt og når man skal få fingrene synkronisert over tastaturet slik at det kan skrives noe som virkelig når ut til de store massene.
Derfor; istedenfor å by dere på en smakebit av året som har gått byr man på en smakebit på litt av det som får Fruen til å føle seg som en kjøttmeis...

Og så satser vi på at skrivelyst etterhvert overvinner matlyst, og at takknemligheten for alle hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger man har fått her på blogg, på twitter og på facebook etter hvert tar overtar hedersplassen matlysten nå innehar, slik at Fruen snart er tilbake i vanlig gjenge igjen!

2 kommentarer: