torsdag 22. desember 2011

i kveld


Nå har vi vaska gulvet
og vi har nappa hund
og vi har hengt opp utekrans
og vi har handla tre

nå sett vi oss og kvile
en bitteliten stund
Til noe til må gjøres
av det som vi har glemt

4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke glemt noe, tror jeg, men jeg har resignert og strøket punkt for punkt på gjøre-lista. Så det blir ikke endring av stuegardiner og det breathtaking juletreteppet som jeg har pålagt meg selv å sy i år...vel, det finne en romjul også. Men pakke inn gaver, det skal jeg få til.

  God jul til deg!

  SvarSlett
 2. Fin pepperkake. Jeg har gitt opp ambisjonene om baking. Ikke en eneste julekake i huset her. Huff. Men gavene er pakket. Og treet pynta. Julekjoler til småjentene klare (har tom lage maken julekjoler til vennen min, som er alenepappa til tvillingjenter).... imorra er det stor mathandel. Og julegrøt på kvelden. Og jeg har tom planer om å sitte HELT I RO å se Tre nøtter til Askepott julaften. Som regel løper man mellom skjortestryking og potetvaskine. Ikke i år. Max kos med ungene. Det er viktigst! Klem

  SvarSlett
 3. Elisabeth: Juletreteppe er noe svineri...mitt bukler seg, bikkja ligger på det og ingen ser hvor mange timer jeg har brukt på det...Innpakkede gaver er mye viktigere!
  Trine: jeg har bakt, fem slag og trillet kuler av ferdig marsipan. Men kos og hygge er det viktigste! med mann og barn og kanskje Tre nøtter til Askepott.

  SvarSlett
 4. Sånn har det vært hjemme hos oss også:) Men vi har ikke nappa hund da, klippa klør og børsta:)
  Det som ikke er gjort, forblir ugjort nå altså:)
  Ha ei riktig GOD JUL, fru Storlien:)

  Trine:)

  SvarSlett