fredag 24. september 2010


Det er ikke lett å pakke når man skal på helgekurs og ikke kjenner så veldig mange av de man skal kurses sammen med. Pene&praktiske klær er ikke Fruens sterkeste side, og tanken på å kanskje skulle bedrive teambuilding i regnvåt skog legger en demper på pakkingen.
Nå har man imidlertid tatt mot til seg og sjekket at kurset vil foregå innendørs, men likevel; hva skal man ha med? Hva er fornuftig å ha på? Hvor kaldt er det? Bør man ha prektige sko, eller kan det være lurt å putte et par ordentlige sko i kofferten? Tenk om man søler? Hva om alle kler seg pent til middagen?
Å spørre Høvdingen er dødfødt. Han er i stand til å reise bort en uke med bare håndbagasje, og skjønner ikke sin kones virring mellom koffert og skap.
Det eneste som er sikkert, er at strikketøyet må være med...

5 kommentarer:

 1. Å herregud som jeg kjenner meg igjen. Men nå lider jeg av langt fremskreden beslutningsvegring, og allergi mot planlegging og pakking.
  Men hele spørsmålet er: Skal du kjøre bil? Helt til døren? Hvis svaret er ja: Ta med hele klesskapet, pakk det i bilen og ta det ut etterhvert som du trenger det.
  Hvis svaret er nei: Lykke til
  ... men ta med de høyhælte skoene også, uansett.
  God tur, og good luck ;)

  SvarSlett
 2. Her inne likte jeg meg, så legger meg til som
  følger. Kommer snart tilbake!

  SvarSlett
 3. Nå er du sikkert på seminar allerede! Håper du koser deg! Liker begge skoene veldig godt, og ville også tatt med begge:) Kan jeg spørre hvor de brune er fra? De er superfine!!

  Klem

  SvarSlett
 4. Regner med at dine hverdagsantrekk som hjemmearbeidende sydame er omtrent like glamorøse som mine til og fra jobben antrekk, så jeg hadde definitivt gått for høye hæler...og hatt med de litt traustere aurlandskoene i bagasjen for sikkerhets skyld...gudbrandsdølen i meg liker jo ikke å stikke seg altfor mye ut, forstås...
  Netty

  SvarSlett
 5. Gunnhild: Vi reiste med buss....jeg klarte meg akkurat med en liten koffert full av ullklær - de kan stappes og rulles og masseres sammen slik at de tar minimalt med plass!
  Surresilje: Vælkome te gards:)
  Mammadamen:Ingen ble med, jeg fant to andre par...De brune er Aurlandsko, helt passe for et husflidseminar.
  Emaljepikene:jeg er 50-50 døl og trønder, så jeg stikker meg med stor glede frem innimellom! Hverdagsglamoren er sørgelig fraværende så jeg benytter meg av de mulighetene jeg får så altfor sjelden!

  SvarSlett