fredag 24. september 2010

Det visste du ikke...


Det er godt å bli sett, både i dagliglivet og her. Man føler at det man gjør har en viss verdi og at bloggingen ikke bare er tanketomt skvalder fra en støvete systue. 
Denne awarden er fra Flinke pike, og settes stor pris på. Embla er en av de Fruen synes hun har blitt kjent med gjennom blogging, og helt klart en av de man har veldig lyst til å treffe "sånn helt på ordentlig". 
Det å få en slik award er imidlertid ikke bare fryd og glede; syv hittil ukjente fakta om en selv skal blottstilles ( skremmende, skremmende) og syv nye bloggere som sprer glede og inspirasjon skal nomineres( hyggelig).

Så, etter mye om og men og mental sensurering, her er de syv harde fakta:

1. Jeg leser stilling ledig hver dag. Noen der ute må da ha behov for en oppvakt dame med kjennskap til bunader, søm og formidling av fag?
2. Jeg kommer ladri til å oppnå et all-white hjem med glitrende flater og gjennomførte detaljer. 
3. Jeg bruker altfor mye tid på å lete etter billige flybilletter på nettet, og lage fiktive reiseplaner.
4. Jeg er alltid kjempenervøs når jeg skal snakke i forsamlinger eller starte opp et kurs. Dette skjules dårlig ved å fremstå som overlegen.
5. Jeg kan kaste lasso
6. Jeg kjøper altfor mange neglelakker som blir liggende i en skuff.
7. Jeg kan tidvis få en sterk trang til å geipe til folk, eller sparke dem hardt på skinneleggen. Heldigvis har impulskontrollen holdt meg i skinnet de siste 33 årene.

Og så; her er de syv som awarden går videre til, fine bloggere som beriker hverdagen når man er selskapssyk, trenger oppmuntring eller rett og slett bare må ha en god latter eller noe å tenke på:


5 kommentarer:

 1. Herlig! Og tusen takk!
  Ser ikke bildet, men det er kanskje ikke så viktig?

  SvarSlett
 2. Å, men tusen takk! Så snilt og hyggelig! Og så kan du jo få vite at du i sin tid var min største inspirasjon til å overhodet starte med bloggskriveriene mine. Din blogg var et allsidig, ærlig og reflektert og dermed inspirerende alternativ til de mer overfladiske "hvite-stilleben-bloggene" som jeg syntes dominerte rundt omkring... Så da tenkte jeg at det kunne være mulig for meg å sette igang også. Så takk til deg!

  SvarSlett
 3. HH: Takk for tips, har fikset ( håper jeg)
  Underveis: Oj, så moro! Og aprops hvite-stilleben; det kommer av naturlige årsaker aldri til å bli blogget om den slags herfra...

  SvarSlett
 4. Tusen takk Fru Storlien! Bloggen din er en av mine favoritter, og jeg blir glad når jeg hører at du også liker min. Awarden er mottatt - nå må jeg bare tenke litt på hva jeg skal avsløre :-)

  Tusen takk!
  Therese

  SvarSlett
 5. Så fine fakta :) Hihihi, liker og kjenner meg igjen i punkt 7 ..! Og punkt 5 - oi, hva du kan! Takk for fine ord, fruen, jeg setter også stor pris på deg slik vi er kjente gjennom blogg. Og passer det seg slik en dag, vil jeg gjerne treffe deg også sånn helt på ordentlig :) en vakker dag ... varm klem på deg!

  SvarSlett