tirsdag 4. mars 2014

Det man ser

Den dag vil komme for de aller fleste at de går fra å ha syn som en hønsehauk til å stadig sveipe innom stativene med billigbriller. 
Selv hadde man ikke noe valg da man ble avslørt som svaksynt alt i ung alder og gikk rett fra å alltid spørre hun på nabopulten om hva det egentlig stod på tavla til minus 2 på begge øyne... med unntak av kortere stunt som linsebruker har man derfor vært brillebruker det meste av livet.


Men lupe eller lupelampe?

Nei ærlig talt...Så ille er det vel ikke. Eller jo, det er faktisk ganske kjekt med lupe når det skal broderes tellesøm. Bare så trist at fokuset stadig forflytter seg fra rød tråd til røde negler...


men fint blir det, broderiet altså...
Tror jeg. I morgen begynner man på det ordentlige motivet. Da kommer det helt sikkert til å gå mye, mye fortere. Det å brodere en 83 cm lang rekke med svarte korssting etterfulgt av en helt lik rekke med grønne korssting er nemlig helt ubeskrivelig kjedelig. Nå vil jeg telle; to svarte, en rød, to gule, et hopp, to gule, en rød, tre svarte. 
Og i kveld skal jeg lakke negler slik at jeg ikke mister tråd og fokus fullstendig i morgen.  2 kommentarer:

  1. Jeg har en gang i studietiden brodert uten briller og på toget (i dårlig lys). Nå har jeg problemer med å tre i en nål med briller.

    SvarSlett
  2. Åhh, kjente at jeg fikk litt lyst å brodere nå...

    SvarSlett