lørdag 4. august 2012

horoskop for deg? horoskop for meg?

Jeg trenger litt hjelp, noen nøytrale innspill fra uhildede lesere, i et spørsmål som har gnagd meg den siste tiden:

Vi har jo vært en del på hytta i sommer, og været har vært litt ymse. Og disse tobeinte jeg bor sammen med, de synes det er morsommere med sol og vindstille enn regn og vind. jeg vet nå ikke helt jeg da...For det første er det mindre mygg når det er dårlig vær, og for det andre:
Jeg synes selv jeg bringer med meg slik en forfriskende eim av natur når jeg myrvåt og gjørmete kommer inn fra tur.


Men, det var egentlig ikke det jeg skulle skrive om. Nei, det er dette med horoskop.
Disse firbeinte har hatt det hylende festlig med å lese hverandres horoskop, med innskutte kommentarer, høyt. Til slutt syntes jeg det fikk være måte på manglende oppmerksomhet. Jeg plasserte mine fuktige syv kilo på matmors tær, stirret anklagende på henne og fikk følgende horoskop lest opp:

Jomfruen:
Du har vært inne i en spennende fase med nye og uvante fysiske utfordringer. Du har taklet oppoverbakker du ikke trodde du hadde forutsetninger for å forsere og har kommet gjennom dette som en styrket hund.
August ser ut til å fortsette denne trenden. Ta med deg den mentale styrken du har opparbeidet og møt nye utfordringer med verdighet og ro.
Kanskje blir det noen nye bekjentskap? Hvem vet, kanskje også en flørt? Men pass deg for de høye mørke, de har skumle baktanker.
Det vil bli roligere rundt deg fra ca 20. august og du vil merke at du ikke lenger er i midten av begivenhetene. Omtrent på samme tid vil du også merke at smugservering av matpakkerester øker drastisk etter noen måneders tørke på denne fronten.

Og så lurer jeg på; tror dere dette er sant?
Finnes det horoskop for hunder? Og om det ikke gjør det - burde ikke en eller annen sette i gang med månedshoroskop for oss firbeinte også?
jeg ser for meg noe  i retning av:
bjeff mot stjernene og de bjeffer tilbake?


2 kommentarer:

  1. Du må jo stole på at din eier har gitt deg riktige opplysninger. Pass opp for den høye mørke!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg stoler ikke helt på henne. Og dessuten, det er ikke de høye mørke som er farlige. De små spretne derimot, de burde matmor holde meg langt unna.

      Slett