torsdag 16. juli 2009

Truly magic!

Endelig! Gårsdagen ble i stor grad brukt til å trave rastløst rundt og se på klokka. Man var utenfor Akershus festning i sånn passe god tid, tre kvarter før portene åpnet, og hadde vel ikke mer enn 300 mennesker foran i køen. Grunnet Woodys overraskende evner som slangemenneske havnet vi pent på første rad, helt uten sniking.
Ettersom bøkene har blitt lest på norsk holder vi oss til norske navn, og styrer unna diskusjonen om hvorvidt det var riktig eller galt. Fred og Frank Wiltersen kastet glans over begivenheten, og skrev autografer så blekket sprutet. Woody stilte seg pent i mengden, med sitt eksemplar av halvblodsprinsen under armen. Dermed var han vekk, mor engstet seg for tassen men kunne ikke forlate gode plasser. Plutselig var han tilbake, med autografer. Luringen hadde flyttet seg fra der "alle" stod, og opp mot pressen.Det resulterte i bildene med gutta, intervju og første mottager av autografer! Lurt!
Og så startet filmen. Om den kan det leses i aviser og på nett, så dyptgående analyse skal unngås. Vi likte den veldig godt!
Og gjett om vi skal på neste premiere også! Dette var moro, og stor stas å ha så stor sønn at selv om man er hjemme kl 3 om natten trenger man ikke stå opp fire timer senere. Han sov til 12.

2 kommentarer:

  1. Jøssenavn så gøy å se en premiere på den måten!
    Luring du har også da, som snek seg opp i pressefolket!

    SvarSlett
  2. Det var veldig stas! Og javisst er han lur og mor er imponert...

    SvarSlett