fredag 31. oktober 2014

DIY - gull og glitter


Vinteren 1987-1988...verdensspeiderleir i Australia, mellomlandinger i Singapore, på Hawaii og i Los Angeles. Endeløse timer ombord i diverse fly hvor man vekslet mellom å høre utvalgte svisker på flyselskapets egen kanal, eller slite batteriene på den splitternye og knallgule walkmanen man ble den lykkelige eier av i et anbefalt varehus i Singapore.
Venninnen hadde tatt med Paul Simons Graceland, selv kjøpte man den rett etter denne turen. Og hver gang Diamond on the soles of her shoes blir spilt hensettes man til ungdom, varmen i den australske bushen og smaken av fersk( men ikke særlig velsmakende kokos) i Honolulu.
Selv kommer man aldri til å ha diamantbelagte skosåler, men man kan alltids glitre litt likevel?
Et par høye hæler som har sett sine beste dager, en tube glitterlim, en boks paljetter og en stødig synål; og vips har man glitrende hæler.

1. Tørk av hælene, slik at de er rene og pene.
2. Stryk en smal stripe glitterlim på hælen. Begynn midt bak og jobb deg ut til hver side for jevnest resultat.
3. Plasser en og en paljett i limet. Bruk en synål til å sette dem på plass med slik at du ikke får glitterfingre.
4. Når hælene er fylt med paljetter lar du skoene tørke.
5. Gå på dans!
Dette er et prosjekt jeg har vist tidligere også, men det er en kjapp løsning på problemet med slitte hæler og det er et prosjekt man ikke trenger sømkunnskap eller noe videre med tålmodighet for å utføre. 

Og dere - gooood fredag. Og god helg. Jeg skal ha nettopp det - helg. Ingen planer, ingen prosjekt, ingen avtaler.

PS.
Dette innlegget er mitt bidrag i en konkurranse hos nettbutikken Zalando. Jeg krysser fingre, hashtagger #zalandodiy og drømmer om tur til Berlin. Auf Wiedersehen!

1 kommentar: