mandag 23. april 2012

Oh, la, la

Det har vært en flottesen helg og kort oppsummert kan man si:

- Om du drar på feire til solfylte strøk og ikke har med solfaktor; bruk den mest utringede kjolen første dag. Det er liksom ikke så festlig å kle seg om om kvelden og vise hvit stripe nedenfor den røde.
- Om du skal bestige høyt punkt med ruin på toppen, sjekk før avmarsj om det tilfeldigvis skulle befinne seg en heis i nærheten. Noen ganger brukes nedlagte brønner til komfortabel transport.
- Om du mister en yoghurt i fanget på sort kjole så er det ingen vits i å tørke av flekkene med fuktig klut og så gå ut i dagen. Små franske kvinner ser alt.
- Om du har dårlig samvittighet fordi du egentlig burde sittet hjemme og jobbet; dropp det. Jobben gjør seg ikke av seg selv, ei heller ved tankens kraft. Den ligger og venter som en ulmende bråtebrann.
- Om du er på ferie med kjæresten og uten barn; nyt å kunne gå rett forbi alle souvenirsjapper, steder med syntetisk farget is og aller viktigst;  kyss ved enhver anledning.
- Om man er på tur med syngende mobil og et kamera man tror man har en kabel til er det alltid litt nedtur å komme hjem til tusen-biter-kabel og vite at bildene sikkert er fine og burde vært vist.
- Om man går forbi et fransk patisseri og gjør hva Danielle Steel kaller whimpering with lust, regn med at lyden forventes ved hvert eneste kakested man passerer etterpå. Oh, kjære vene så godt det er med makroner...
- Om du oppdager at hotellet ligger strategisk plassert mellom Hermes og Longchamp, vær glad for at du har ører. Ellers ville gliset gått rundt. Ikke frodi man skal svi av uanstendige summer, men fordi det er så avsindig deilig å kunne gå inn i virkelig flotte forretninger uten søte lille i hælene.
- Og ikke minst - nedturen når man kommer hjem og det ikke er en lunsjmeny å velge fra og mest av alt - det er aldeles uaktuelt med un bon vin blanc.5 kommentarer:

 1. Det høyrest ut som ein finfin tur. :-) Paris, je t'aime!

  SvarSlett
 2. Å, då herlig. Synd med de bildene! Måtte minnene vare lenge!

  SvarSlett
 3. Flottings. Og takk for ypperlig rapportering. Merci.

  SvarSlett
 4. Haha.... Kan godt kjenne meg igjen med fargesprakende is og gris på kjolen :)

  SvarSlett
 5. Takk for alle gode tips. De er møysommelig notert. Sees lørdag til litt bon vin blanc eller noe annet fancy.

  SvarSlett