lørdag 14. april 2012

money. money? money!


Det er ikke alltid like lett å finne på hva man skal gi når de søte små inviteres i bursdag. Det er heller ikke alltid like lett å gi noe som faller i god jord...
Noen blir glade for bøker, noen for jålesaker, noen for Lego og andre sparer til store investeringer og blir gladest for penger.
Men det er ikke nødvendig å komme med en flat konvolutt.

Fruen tredde kronestykker på et stykke uslitelig snor, laget stopper med det ene kronestykke og solid løkke i den andre enden. Vips, et pengesmykke med variabel varighet.

Minus: 
Det tar tid, ikke å få myntene inn på snora, men å finne en bank som kan fremskaffe ønsket antall kronestykker. Vi har ihvertfall ikke den slags i huset.
Mynter forsvinner fortere ut av ivrige små hender enn sedler som kan spares.

Pluss:
Morsommere enn en flat konvolutt som gir Fruen assosiasjoner til kirkebesøk med innlagt ofring
Morsommere å gi, fordi overraskelsesmomentet er større enn nevnte flate konvolutt.

3 kommentarer:

 1. Kult! Å foretrekke framfor kjedelig konvolutt ja. Vi skal i bryllup i sommer og brudeparet ønsker seg penger til brylupsreisen. Kanskje man kunne få til noe artig med hundrelapper? Kan ikke du som er så kreativ pønske ut noe der? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kva med eit penge-tre? Ein plante der du binder fast pengene, og med følgebrev som forklarar at penger frå eit pengetre kun skal brukast til kos og reise, og aldri til rekningar!

   Slett
 2. Haha, og takk for det. Men spesielt kreativ er jeg vel ikke...Hva med å kopiere opp sedler og lage pairfly av de? Og så legge bidraget i en "flat konvolutt"?

  SvarSlett