lørdag 22. mai 2010

Venezia

Første besøk i Venezia var på en interrail-tur, og det man husker best er vel den duen som slapp et visittkort rett i panneluggen på unge fru Storlien. Andre besøk husker vi best for den da tre år gamle Queenies fellende dom over byens kanaler; Møkkavann utbasunerte frøkna friskt.
Det er ingen umiddelbare planer om ny Venezia-tur, men det er bestemt at neste gang skal man på gondoltur, utstyrt med våtservietter i tilfelle det er flere lumske duer i byen.

4 kommentarer:

 1. Haha, jeg tror jeg er litt trøtt, for jeg tenkte jeg skulle spørre hva det stod på visittkortet og om du tok kontakt med personen som eide det, bare for å se om det var skjebnen som gjorde at en due hadde plukket opp et visittkort og sluppet det på deg. Alt det rakk jeg å tenke før jeg leste det om våtservietter. Herregud. God natt. ;)

  SvarSlett
 2. Jeg vil tilbake til Venezia. Vi opplevde den også på interrail som unge og en annen ung dame mente at det luktet så veldig fisk her. Den replikken kom fra Rialto-brua. På norsk.

  SvarSlett
 3. Der var vi på bryllupsreise og koste oss grååådig!:) SÅ faktisk ikke så mye til duene heller, eller vi kjente dem i hvert fall ikke:)

  SvarSlett
 4. GunnBeate: Haha, nå fikk du meg til å le:)
  Anita: jammen, det er da sant? Det lukter veldig fisk.
  FruFly: Bryllupsreise i Venezia, det høres helt perfekt!

  SvarSlett