tirsdag 3. mars 2020

Dagens plan

 

For tiden har jeg en liten pause fra krim og gru og hører på Gift av Alexander Kielland. Lille Marius, Abraham og hans mor...Jeg har ikke lest Kielland på lenge og det er alltid spennende å ta opp igjen tidligere favoritter. Gjensynet var vellykket og beskrives best med følgende oppsummering:

En vanlig arbeidsdag på systua begynner med to timers brodering men i dag skal jeg flotte meg og brodere i fire timer.

Og så må jeg en tur avsted og kjøpe nytt trekk til strykebrettet. Noen har satt igjen en liten flik av dobbeltsidig limstoff akkurat midt på. Vi skal ikke nevne navn...men vedkommende har lang erfaring og burde visst bedre.


3 kommentarer:

 1. Jeg anbefaler lydbøkene om Haakon og Maud. Første boka dreide seg om kongehusene i Europa, men viktig som grunnlag for resten. Akkurat ferdig med bok 6 som handlet om krigsutbruddet i 1940.
  IKEA har trekk til strykebrett.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for godt boktips. Jeg har lest den første boka, men så falt jeg litt av lasset. De er sikkert gode som lydbøker.
   Og ja, det blir en tur til IKEA. Jge kjøper ofte to for å ha et i reserve, men nå er det reserven som er ødelagt.

   Slett
  2. Jeg har lært så mye Norges-historie. Forholdet mellom borgerskap og arbeidere, forholdet mellom det nye kongehuset og regjeringen/stortinget osv. Jeg liker veldig godt stemmen til Tor Bomann-Larsen, og hører tydelig når han er spesielt fornøyd med det han har skrevet.

   Slett