lørdag 14. mai 2016

Hurra for bunadglede


Sjansen er stor for at mange av dere som leser dette kommer til å bruke bunad i løpet av den nærmeste uka. Noen av dere har ny bunad, noen har trang bunad, noen for kort og noen har hodeplagg. Ganske mange har sikkert ikke hodeplagg og altfor mange, med tanke på tradisjoner, har sølvbelte. Noen har fått hjelp til påkledning, enten fordi du ikke er vant til å bruke dette stasantrekket, andre fordi nære og kjære må hjelpe med belter og sløyfer, hemper og hekter.  Kanskje stønner du over at ingen av de utallige vaske-  og stryketipsene du søkte opp på nettet hjalp på den siste lille flekken på skjorta. Kanskje irriterer du deg over at du heller ikke i år fant noen som kunne sy ut bunaden din.

Noen av dere som derimot ikke har bunad skal kanskje bruke deler av dagen på å se på bunader, drømme og sammenligne, tenke på hva du selv kunne tenke deg hvis du en dag skal ha egen bunad.’ 
 


 1 kommentar:

  1. Må le litt, for også iår så minner du meg på at jeg i januar skulle ha levert bunaden for litt omsying. Slik at den passer bedre til meg og at jeg får bruke hele bunadstilbehøret og ikke bare delvis.
    Jada, bunaden skal i bruk. Skjorta er strøket og sølvet er sett over. Flagg og sløyfer ligger klart.

    Ha en forts fin pinsehelg og go 17 mai !

    SvarSlett