søndag 12. april 2015

Kickstart og inneklemt helg

Hvor mye får man gjort på tolv kurstimer, og hva er pluss og minus ved helgekurs kontra kveldskurs?

  

For det første; hvor mye man får gjort er avhengig av egeninnsats, hvor mye man kan fra før og hvor mange kursdeltakere det er.
I helgen har jeg hatt tre motiverte kursdeltakere som har brodert, montert, målt og stilt spørsmål. De har plukket opp sting fra stoff og nåler fra gulv, de har sett på hverandres arbeid og kommet godt i gang.

For det andre; helg eller kveld? Det spørs jo hva som passer for den enkelte; noen har ikke mulighet til å binde seg til en bestemt ukekveld over tid, mens andre tviholder på frihelger med familie og venner. Det jeg ser er at den roen man får på en lengre økt er gull verdt og at det å slippe å pakke arbeidet opp og ned mellom hver økt er tidsbesparende. Samtidig reduseres muligheten til hjemmearbeid og dermed de erfaringene man får ved å prøve og feile.

Så, finnes det noen fasit? Neida, absolutt ikke. Det eneste som er sikkert er at det er fint å ha ulike typer kurs og dermed ha et tilbud til flere.


   

Og til slutt; når det er arbeidsdag både lørdag og søndag må man ta helg litt inneklemt og beklemt. Da er det brillefint å få inspirasjon til avslapning servert midt i synsfeltet...

               

Og nei, vi fyrer ikke i peisen. Det er vår og varmt ( i tillegg virker det som om termostaten min har gått amok. Men det vil dere vel ikke lese om?)
1 kommentar:

  1. he he, sterk beskjed fra den firbente om å slappe skikkelig av, ja.

    SvarSlett