torsdag 30. januar 2014

Hovmod står for fall


Det har muligens blitt nevnt ved tidligere anledninger at Fruen ikke synes korssting er mer enn måtelig attraktivt? 
Nå er det jo slik da, at man bør bli flinkere til å utfordre seg selv, se frykten i hvitøyet og alt det der. 
Og dessuten - kan du telle til to så kan du sy korssting? Eller?

Ja. Så derfor sitter man her og teller to opp og to ned. Eller til siden hopp. Alt ettersom hvilken innfallsvinkel som frister mest.


Kanskje blir det morsommere når det begynner å ligne et motiv...det er ihvertfall det man hardnakket hevder til lett frustrerte kursdeltakere; snart ser du en stjerne vetdu, da blir det stas! Da får du opp dampen! 

Nåja, det gjenstår å se…Og på en måte er det litt lurt det hele - som en test for å se hvor motiverende motivasjonen egentlig er. 

Og du, ikke bli forundret om dette broderiet dukker opp med ujevne mellomrom utover våren. Det er nemlig utropt til sesongens vente-på-barn-prosjekt. Altså det du putter i veska hvis du skal hente eller levere eller gjerne både&og og synes du bør nytte tiden til noe annet enn å klå på mobilen.8 kommentarer:

 1. Jeg trodde korssting var for oss som ikke kan brodere "på ordentlig". Jeg broderer korssting for tida. Er en hemmelig gave, men jeg viser sikkert etter hvert. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Neinei, korssting er ikke for amatører. Nøyaktighet er egentlgi mye viktigere her enn i plattsøm, der kan du bomme med et sting og likevel komme i mål. Teller du feil på korsstingene er løpet kjørt.
   Jeg liker det ikke, eller likte det ikke. Men nå altså, nå skal jeg blir dronninga av korssting! Minst! Kanskje jeg skfter navn til korsstingfrue?

   n

   Slett
 2. Liker korssting jeg. Men så er det også det eneste jeg kan. Dog alt, alt for lenge siden jeg tok i en nål.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er jo lege - du syr vel støtt og stadig:-)
   Jeg har forresten hørt at det vi bunadtilvirkere kaller spilesøm er samme teknikk som brukes ved sammensying av innvendige sår, f.eks. etter bukplastikk...

   Slett
 3. Du får avveksle med eit saftig geriljabroderi, så kanskje krosstingshugen vert tent? ;)

  SvarSlett
 4. Svar
  1. hadde det nå enda vært en liten mansjett…men neida. Skal det være så skal det være - et belte.

   Slett