torsdag 12. juli 2012

beauty queenie


Sminke er fremdeles bare noe det lekes med. Men i en alder av ti år er likevel Queenie noe mer oppdatert på hva man gjør for å bevare et duggfriskt utseende enn hva Fruen var i den alderen.
Og selv om man ikke ønsker å fyre opp under diverse merkelige ideer om skjønnhetsideal så må det noen ganger pusles og smøres, klappes og plukkes.

Så får man bære over med at det tidvis kommer kritiske innspill til hvordan man selv burde stelle seg, manglende bruk av leppestift og frynsete neglebånd. Og ikke minst, det stoooore ankepunktet -
mors manglende på hårfarge.
Og det hender, når man ser seg i speilet eller ser seg selv avbildet i ubevoktede øyeblikk at tanken kommer snikende - burde man kanskje bite i det sure eplet og gjeninnføre den rødbrune manken?


Hva tror dere? Grå panter? Eller Rødhette?

9 kommentarer:

 1. Grå panter! Uten tvil:-)

  SvarSlett
 2. Jeg vil bare stikke innom og si god sommer jeg! Enten du er rød eller grå ;)

  SvarSlett
 3. Tenker du ser smashing ut uansett! Fint utsnitt du viser, iallfall! God helg!

  SvarSlett
 4. Synes du er knallstilig på håret! Ikke begynn å farge, nei.

  SvarSlett
 5. Grå panter!
  Det er håplaust å få frisøren til å treffe med raudfarge. Eg har iallefall gitt opp, og blir vel sakte grå (kvit) panter sjølv.

  Flotte fregner på frøkna :o)

  SvarSlett
 6. Hadde jeg hatt en SÅ flott farge på håret - hadde jeg IKKE farga det rødt nei!!! Behold panteren i deg du!!

  Benthe

  SvarSlett
 7. Takk! Jeg er egentlig helt enig i at det er best å forbli grå, men når innspillene kommer tettere enn norske regnbyger begynner jeg å tvile...

  SvarSlett
 8. Panter! Ikke bare er det vanskelig å treffe med riktig farge, men det er også både dyrt og et styr å vedlikeholde fargen. Håret ditt ser skikkelig fint ut. Øynene også :-)
  Snuppa ser søt ut, da!

  SvarSlett
 9. Grå er tipp topp! La oss bli eldre og klokere på den naturlige måten. Hos meg har det blitt grått i tinningene, og det skal det få fortsette med. Farga hår ser ofte unaturlig ut. Og for et tid- og pengekrevende prosjekt...!

  SvarSlett