lørdag 9. juni 2012

som en punktert ballong

Vi er ferdige med 17.mai, konfirmasjoner og bursdager.
Vi er ferdige med selvangivelser og planlegging av ferie.
Vi er ferdige med utvidelse av hekk.

Og Fruen har takket pent ja til å jobbe mer som vikar disse siste ukene av skoleåret. Og vips merker man at alle ord blir brukt opp på elever og de søte små. Og joda, Høvdingen får noen ord han også, av den hyggelige sorten.

Men bloggen har måttet lide. Ensom og forlatt ligger den på mac´en og ber om oppmerksomhet, like patetisk som en viss tiggende hund.
Derfor må tiltak settes i gang og Fruen må sparke seg selv i gang. Eller, må man det?
Kunne man like gjerne lagt ned? Eller blogget hvert jubelår?
Eller kanskje  kan man ty til gode lesere og fri til dere for litt inspirasjon?

Snälla: gi meg en utfordring eller to å skrive om.

8 kommentarer:

 1. jaha ja. du er jo en av mine yndlingsbloggere så jeg vil jo nødig at det skal bli stille.
  kan du ikke blogge om.....håndarbeid i et kjønnsperspektiv?
  virker kanskje tvangsbloggersk, men det er en ærlig forespørsel.
  evt bare et innlegg om reingjeting. det ville jeg jo virklelig hørt mer om.

  SvarSlett
 2. Å nei - ikke legg ned! Jeg smugleser bloggen din, legger aldri igjen kommentarer, og se hva du nå har fått meg til å gjøre - stå frem og be på mine knær... Har en dvergschnauzer somm følger med på Jack Russel tispa, han ber også... Ønsker deg en fortsatt fin helg! :-)

  SvarSlett
 3. Nei nei, legg ikke ned bloggen! Jeg liker bloggen din sååå godt og har så utrolig lyst til å gå kurs for å lære å brodere bunad. Og for hvert innlegg blir jeg bare mer og mer inspirert.

  Forslag:
  Hva synes du om gerilja-broderi?

  Mener å huske at du har holdt kurs i andre ting enn bunader, kanskje du kan lage noen "do-it-yourself" (diy) innen ett eller annet her på bloggen? F.eks sy lift/rollup gardin, sy putetrekk, enkle tunikaer for barn osv...

  Og så et spørsmål; hvordan utdannet du deg til å bli bunadstilvirker?

  SvarSlett
 4. Må og må. Blogging skal være noe du koser deg med, en overskruddsgreie. Og av oss som vanligvis publiserer annet enn "Ha en vakker dag" med bilde av kaffekoppen i sola, kreves det litt mer å holde liv i bloggen. Jeg skjønner akkurat hvordan du har det.

  Jeg håper du selvfølgelig fortsetter med dine finurlige tekster. :-)

  Du kan jo gjøre narr av de amatørene som kommer på kurs og ikke kan træ i tråda en gang og som blir hoppende glade og kurrer som en due når de får ros av læreren når de klarer å sy sammen en gympose.....Eller det ville kanskje være ufint? Artig, men ufint.

  SvarSlett
 5. Legge ned bloggen gjør du jo ikke! Greit å ikke skrive når man ikke har noe å skrive om. Gå inn på vg, seher, dagbladet, osv - der finner du alltids et eller annet som kan inspirere deg;)

  SvarSlett
 6. Jippi! Takk for gode tips - jeg føler jeg er i gang igjen.

  SvarSlett
 7. Legg ikke ned! Du er flink og bra på alle vis. Skriv gjerne mer om bunad og bruk av den, det er artig. Hva med begrepet "hverdagsbunad"? Contradiction in trend spør du meg, men jeg er enkel sjel.

  SvarSlett
 8. In terms, ikke trend. Autokorrekt altså.

  SvarSlett