torsdag 25. mars 2021

Rosa nummer to og kanskje-kurs


 Og vips ble vårens siste kurs kansellert. Eller, vips er vel å ta hardt i for det har jo ligget i kortene en stund. Sånn sett er det en lettelse, for de siste ukene har vært tunge. Vi venter og håper, sjekker smitte og restriksjoner, vurderer løsninger og plan b, holder av tid sånn i tilfelle det blir kurs samtidig som det må tas inn nok jobb til å opprettholde virksomhet ( og inntjening ).

Jeg klarer meg greit, jeg merker fordelen av å ha en relativt allsidig jobb og når det ene prosjektet går ned i sluket har jeg kunnet fokusere mer på andre. Men jeg har vært lei og jeg har virkelig revurdert om jeg skal fortsette med kurs. 

Etter å ha sytt og klagd i opptil flere minutter her en dag fikk jeg imidlertid klar beskjed om å ta meg sammen. Og det hjalp. Denne uka har jeg vært i kontakt med flere husflidslag og begynt å planlegge høsten. I tillegg kommer det et nytt kurs til høsten ( og det var nok det som fikk gleden tilbake). Ikke fordi det på noen som helst måte er banebrytende, men jeg trengte noe nytt. Omtrent som en ny genser eller en ny lebestift. I tillegg har jeg vært gjest på instagramkontoen til Raulandsakademiet og framsnakket egne kurs. 

Og så har jeg brodert. Det er alltid hyggelig. To timer med nål og tråd, to timer med annet prosjekt, to timer med nål og tråd og så annet prosjekt resten av dagen. Hvis jeg er flittig kommer jeg i gang med gul nummer en før påske. Hvis jeg ikke er flittig blir det gul nummer en etter påske. Jeg kommer i mål uansett. 

Og du, det kommer et innlegg i morgen med fremsnakking av de få kursene som fremdeles er i kalenderen. 

2 kommentarer:

  1. Er sånn her også Barbro! Ikke lett å være husflidhåndverker når alle (samme kursene avlyst for tredje gang) kurs, foredrag og utstillinger blir avlyst for tredje gang. Og ja, nå er det lagd høstplaner. Og jeg skal som nybakt pensjonist kaste meg på nettforedrag rett etter påske, for vi må holde motet oppe og fokusere på hva vi KAN gjøre og ikke hva som er umulig. Lykke til videre du også!

    SvarSlett
    Svar
    1. Lykke til med nettforedrag! Og ja, vi må fokusere på det vi kan, og jeg gjør det ganske ofte ( men det er litt godt å jamre innimellom)

      Slett