torsdag 4. oktober 2018

Modul 3 -sting og broderi, dag tre og fire

   

I går byttet gruppene plass og jeg begynte på første side i permen med prøvelapper igjen.Det er fint å undervise på denne måten. Gruppene er oversiktlige, alle får sett når vi demonstrerer og det er god tid for å gå rundt og veilede. I tillegg er det ganske så kjekt når deltakerne er så selvstendige at vi lærerne kan ta noen studieturer til den andre enden av rommet og se hva det undervises i der.
Og der har det disse dagene blitt undervist i mye spennende; ulike knapphull, broderi av forkle til Åmlibunad, stakkekanter og løyesaum fra Setesdal.

  

I morgen har vi halv dag før vi reiser hjem, og disse siste timene skal brukes til å fullføre prøvelapper, hjelpe der det er behov for det og en liten oppsummering helt til slutt før vi  skal reise hjem på (forhåpentligvis) bare veier.

Jeg er litt tom for ord disse kveldene og kjenner at jeg har brukt opp min daglige ordkvote når jeg låser meg inn på rommet utpå kvelden. Det er fine dager med hyggelige og flinke folk, men når jeg setter meg ned med gode intensjoner om å skrive mer enn fire sammenhengende setninger stopper det helt opp og jeg har gått i dvalemodus. Så, nå skal jeg legge meg til lading før morgendagen.

PS
Jeg satser på å få skrevet en oppsummering av uka i løpet av helgen, må bare samle sammen noen ord først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar