fredag 29. september 2017

dagens blomst


Sjelden har det vært så storveis godt å avslutte en arbeidsuke...To kurs, oppstart av og tilsyn på en svenneprøve. Og uendelig mange timer halvveis liggende på sofaen, for å lade opp som det så fint heter. Ryggen er fin, ganglaget tvilsomt og jeg har lånt krykker.
Heldigvis har jeg garn, nål og tråd av ymse kvaliteter lett tilgjengelig når jeg blir lei av å google sykdomsforløp, hvor lang tid det tar å bli kvitt en prolaps og andre skrekkscenarier. 

God helg forresten,, og god høstferie til dere som skal ha det. Jeg er sååå glad for at jeg ikke bestilte den der togturen til Stockholm:) 

2 kommentarer:

  1. Hallo,
    Leter du etter et anerkjent og akkreditert privatutlånerfirma som gir en livslang mulighet? Vi tilbyr alle typer lån på en veldig rask og enkel måte, personlige lån, billån, boliglån, studielån, virksomhetslån, investeringslån, gjeldskonsolidering og mer. Har du blitt nektet av banker og andre finansinstitusjoner? Trenger du et konsoliderings- eller boliglån? Se ikke lenger som vi har her for å gjøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Vi tilbyr lån fra 5000 dollar til 50.000.000 dollar ved svært høye rentesatser på 2%. Kontakt oss i dag via vår e-post nå, og vi vil gjerne gjøre dine økonomiske problemer og tidligere ting, Ingen kredittkontroll kreves, 100% garantert.
    Send oss e-post: (albakerloanfirm@gmail.com).

    SvarSlett
  2. Jeste li na crnoj listi? Boreci se za osobni zajam? Je li vaša prijava bila odbijena zbog niske ocjene kredita? Preuzeo? Dostupnost? Ali znaš da si možeš priuštiti ovaj zajam. Zajmovi odobreni u 12hours, možete nas poslati e-poštom na collinsguzmanfundings@gmail.com

    SvarSlett