mandag 17. oktober 2016

Dagens blomster

Jeg broderer Gudbrandsdalen Festbunad, for første gang på noen år, og jeg koser meg.
Ukas lydbok ( eller lydbøker )  er triologien om Millennium og jeg noterer meg at nålene går fortere når jeg hører en spennende og engasjerende roman enn en romantisk storselger om fortapte barn og triste hager på den engelske landsbygda. 


6 kommentarer:

 1. Har de forskjellige blomstene navn? eller refererer brodøsene bare til bunadene og bunadsdelene de vanligvis figurerer på?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, de er navnløse. Ihvertfall offisielt. Jeg har navn på noen, men det er navn som ikke gjør seg på trykk.

   Slett
 2. Så interessant at du syr i ulikt tempo ettersom hva du hører på! Jeg har det litt på samme måte med tekst og musikk, men da kan jeg knapt nok gjøre feil.

  Jeg er imponert!

  SvarSlett
 3. Haha, det e rlitt sært...men jeg tror det er noe med at jeg synes Millenium er spennende, og at jeg ble mer irritert over det jabbet i den engelske. Det må sies at jeg liker Kate Morton også, men tre på rappen ble litt for mye. Så kanskje er det mer humøret i seg selv enn bøkene? Jeg tester videre:)

  SvarSlett
 4. Bruker du ramme når du broderer? Evt hvorfor/hvorfor ikke?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg bruker bare ramme når jeg broderer grunnsøm, eller hvis jeg må bruke veldig lange sting. Jeg er rett og slett ikke vant til å bruke den ellers, og føler at jeg mangler en hånd og bruker mye mer tid enn når jeg har arbeidet i hånda.

   Slett