søndag 1. februar 2015

stjerner og planeter, del 1

Dette er din måned kjære vannmann. Solen er i ditt tegn og gir deg ekstra energi og positiv tiltrekningskraft. Det gir også en fantastisk utstråling som gjør at du blir lagt merke til. Fra den 12. beveger Merkur seg forover og indikerer at du har lagt bak deg en fase som kan ha ført til noe stress. Men dette har sannsynligvis gjort deg mye sterkere og klar til dyst. I store deler av denne og neste måned er din planet Uranus og Pluto i et utfordrende aspekt til hverandre. Det har de vært flere ganger siden 2011, så det er en kjent energi du har å forholde deg til. Dette forsterker dine intuitive egenskaper og skjerper intellektet. Det gjør at du ser mange ting i et klarere lys. Det kan også føre til at du legger merke til noe du ikke ønsker å fortsette med. Din planet befinner seg i området for søsken, naboer, forretningsforbindelser og aktivitetene du driver med. 
Nå blir du sannsynligvis mer oppmerksom på kommunikasjonen mellom deg de du forholder deg til regelmessig. Det kan oppstå knuter på tråden på grunn skjulte agendaer eller usannheter. Hvis du føler deg sviktet av en eller annen grunn, er det naturlig å distansere seg inntil du har har evnen til å tilgi det som har skjedd. Solen beveger seg inn i fiskenes tegn fra den 18. og det retter fokuset mot åndelige og materielle verdier. Dine verdier, din økonomi og dine talent belyses. Noe tyder på at selvtilliten stiger mot slutten av måneden og det ser ut til at du har en god dialog med dem du forholder deg til. Mye positivt er i vente både privat og profesjonelt. Kanskje en lukrativ investering også.

Ja, som vi ser er det både gleder og bekymringer i vente i februar. Jeg er spesielt spent på den lukrative investeringen...Og faktisk er jeg også litt spent på dette med at Din planet befinner seg i området for søsken, naboer, forretningsforbindelser og aktivitetene du driver med. Altså, planeten befinner seg i området for alt? Hvor skulle den ellers vært? Fint også at jeg skal ha en god dialog med dem jeg forholder meg til i slutten av måneden ( man kan jo undres hvordan det blir i resten av måneden som blant annet inneholder en vinterferie...)

Denne måneden støtter jeg meg til inspiravisjon.no sitt horoskop. Det er kortere, litt mindre følelsesladet enn forrige måneds fra AstrologyZone.com, og har færre datoer å forholde seg til. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar