torsdag 14. februar 2013

alle hjerters dag


Vi er ikke så gode på sånne dager vi...Morsdag, farsdag, Valentine´s day og alt dette andre som dukker opp og som skal minne oss på at nå må vi kjøpe noe for å vise vår kjærlighet.
Det har ingen sammenheng med at vi ikke liker å få gaver, blomster og kaker. Gaver, blomster og kaker er stor stas og veldig hyggelig. Og enda hyggeligere blir det jo om dette er gitt med et åpent sinn og et reelt ønske om å skape hygge. Da trenger vi ikke åtte&fjørti heldekkende annonser i hver avis vi åpner  som påminner oss vårt ansvar som gode familiemedlemmer og gode forbrukere .


Ære være alle de som gjør noe ekstra utav disse merkedagene, det er ikke noe galt i det. Vi er bare ikke der  i det hele tatt.  Kanskje er vi sånne særinger som burde bodd midt uti skogen og gått rundt og kakket og sparket og vært indignerte over at verden er i endring?

Men altså, i år ligger vi faktisk an til en heidundrende markering av alle hjerters dag. Fruen har nemlig hatt to reinsdyrhjerter hengende til tørk. Og denne delikatessen skal vi smake på i kveld.
Selv om Queenie synes dette er hjerterått.


Se der ja. Ved hjelp av arkivet fikk vi med bilder av hjerter, roser og solnedgang. Men ikke av mitt lille, innskrumpede hjerte. Det får da være måte på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar