torsdag 10. mai 2012

by på seg selv?Det er ikke i Fruens natur å by altfor mye på seg selv, men noen ganger må man tøye smertegrensene.

For tiden pågår det en konkurranse i lokalavisa, en avstemning om å bli årets beste blogger.

Hvis du synes dette er noe som kunne passe FruStorlien, og du er på facebook; klikk deg inn her og stem! Da blir hun så blid så blid så blid!

Og for å berolige dere som bekymrer dere for billedvalg - mer enn dette kommer ikke Fru Storlien til å by på...

10 kommentarer:

 1. Føler jeg har bydd på meg selv en smule her også. Måtte like Budstikka for å kunne stemme. Nå har jeg stemt og liker ikke lenger Budstikka, he he. Utrolig klønete måte å sette opp en stemming.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tipper det er for å få flere følgere...Og takk for stemmen din, selv om jeg ikke akkurat er på topp 5 så er det stas å ikke ligge helt nederst.

   Slett
 2. Helt malapropos, fru Storlien: Får man kjøpt vanlige bunadskjorter i Asker eller Bærum?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Hvis det er til barn så har Asker Husflidslag. Jeg er ikke sikker på om de har til voksne, men ring dit i morgen og spør. Tlf 66780325.

   Slett
  2. Tusen takk. Jeg ringer i morgen :)

   Slett
 3. Etter å på mystisk vis ha "vokst" ut av lundebydrakten min (arvet etter bestemor, som nå skal få henge pent i skapet til konfirmasjonen til vesla om mnja..6 år) har jeg fått meg Råndastakk. Den har jeg egentlig ønsket meg hele livet og har selvfølgelig slekt derfra. Problemet er dette skautet. MÅ det knytes under haka? Både jeg og vesla har, men liker best om vi kan få knyte det bak i nakken.. Sukk. Og er det noen spesiell måte å brette skautet på?

  SvarSlett
 4. og en ting til. Bruker du sånn spary til å stive det? *flau*

  SvarSlett
 5. Sorry, skautet knyttes under haka...Det dekker hår, ører og eventuelle dobbelthaker og det tar av for uønsket støy ettersom det er mange lag med stoff over trommehinnene. Det er en egen måte å brette det på, men den er litt vanskelig å forklare. Og med skam må jeg vel innrømme at skautet mitt er så stivt i seg selv at jeg ikke stiver det, bare stryker det.

  SvarSlett
 6. Nå skulle jeg ønske jeg ikke hadde spurt. ;p Okay okay. Under haka. Jeg slipper iallefall å tenke på etterveksten, dårlig hårdag og kalde ører.

  SvarSlett
  Svar
  1. Og du, ikke se deg i speilet før du går ut. Selv om stivatørkleet er fint og fjongt så tar det litt tid å venne seg til det. Vær også oppmerksom på at hvis folk du kjenner ikke hilser, så kan det være fordi de ikke kjenner deg igjen. ( egenopplevd erfaring, men trodde først et par bekjente av ukjent årsak var dypt fornærmet )

   Slett