onsdag 21. september 2011

sing me a song

Det begynte forrige uke, når man strengt tatt burde gått rundt og nynnet på en eller annen blomstersang som angår tulipaner og Amsterdam. Men neida. I Fruens hode surret og gikk Weise Rosen aus Athen, om igjen og om igjen. Og sannelig, en ting er versjonen til Nana Moskouri. Noe helt annet er det når en heller umusikalsk Frue glemmer seg og slipper ut noen unoter.
I går trodde man det var vel overstått, da begynte de hvite rosene å slippe taket. Men hva de ble erstattet av...Jo takk, Han er min sang og min glede.


Snille, snille; tips om noe annet man kan tralle og synge på. Og forøvrig, om noen har noen forklaring på hvordan slike sanger fester seg på hjernen mens klokkeslett og avtaler sklir unna som smør i solveggen - enlighten me, please!

5 kommentarer:

 1. En av de verste "sang på hjernen" opplevelsene jeg har hatt, var da jeg våknet for noen uker siden - med "Oops, I did it again" kvernende rundt! Nuvel. Verre enn Postman Pat, som det pleier å være...

  SvarSlett
 2. samboern driver og lærer seg gitarkunsten og han begynner enkelt med kaptein sabeltann og slike viser... så er det en sang som heter "breakfast at Tiffanys".. Denne er ekstemt plagsom å gå og nynne på, og det skjer til stadig!!! Ellers traller jeg gjerne mens jeg gjør husarbeid og andre koselige hobbysyssler - og da gjerne Åge sin lys og varme og klassikere som blowin in the wind, yesterday, let it be, imagine samt en rekke DDE sanger... (er visst ikke så moderne eller oppdatert i musikksmaken, he he) men jeg koser meg mens jeg traller rundt her :)

  SvarSlett
 3. Underveis: Au, au. Det må være enda verre enn hvite roser.
  Cafemocca: Der kom en del av de jeg også pleier å tralle på ja:)

  SvarSlett
 4. Og i det jeg nå skal legge meg surrer det Sing me a song, the last one in my life....... :)

  SvarSlett
 5. Kanskje du kan variere med En grønnmalt benk i haven, De nære ting, Kjærlighet fra gud, Fager kveldssol smiler, Vi har en tulle med øyne blå, Bergrosa, Valdresmarsjen og, ikke minst, Bojarenes inntogsmarsj...?

  SvarSlett