onsdag 14. september 2011

Amsterdam?

Det har utvilsomt sine fordeler å bli eldre og mer forstandig også...Fruen venter med lengsel og smerte og blødende kort på den dag når man leser alle eposter og alle vedlegg og dermed slipper å booke om flybilletter litt sånn i sista minuten.
Og når man likevel er inne på dette med reising og blødende kort...
 Kan en sydame kjøpe stoff i Amsterdam?
Hvis noen der ute har vært i denne byen som ifølge ryktene er både fin og flott så mottas tips med takk!
Det er ønske om nye sko, kanskje et skjørt, litt tant og fjas - og ja, hva kjøper man i Amsterdam? Og ikke minst, hvor kjøper man det? Butikker, markeder?
Og for å virke vagt kulturell; turen går innom Anne Frankhuset, Rijksmuseet og så mener man å ha lest et eller annet om en finfin utstilling av noen kunstnere, men hva var det? Og Van Gogh burde man kanskje ta seg tid til å se, eller holdt det med de solsikkeplakatene alle hybler var dekorert med i hine hårde dager?

5 kommentarer:

 1. her får du kjøpt stoff

  Den Haan & Wagenmakers bv
  Nieuwezijds Voorburgwal 97 1012 RE Amsterdam The Netherlands
  Tel. 31 (0)20-6202525
  Fax. 31 (0)20-6239374 info@dutchquilts.com www.dutchquilts.com

  SvarSlett
 2. Anbefaler veskemuseet.Sikker på at det er midt i blinken for deg og så har de en liten koselig kafe hvor du kan drikke te etterpå. Rembrandtshus var også utrolig bra med veldig flinke omvisere som demonstrerte etseteknikker og fremstilling av fargeblanding som de gjorde det på Rembrandts tid. God tur!!
  Netty

  SvarSlett
 3. ....og solsikkene trenger du ikke bruke tid på...
  n

  SvarSlett
 4. Klart en sydame kan kjøpe stoff i Amsterdam. Det gjelder bare å huske å ikke snakke høyt om stoff og stoffkvalitet og stoffavhengighet og brukerdoser i det du går gjennom tollen ;-)

  SvarSlett
 5. Grete: Det ble ikke kjøpt stoff, eller garn denne gangen.
  Netty: Takk for gode tips - de skal oppsøkes neste gang! Det var forresten solsikker utenfor flyplassen...
  Glamouløse HIlde: Da jeg fikk en narkohund i hælene på flyplassen var jeg glad jeg ikke hadde kjøpt stoff! Men , det var han bak i køa som var interessant, ikke min økologiske sjokolade.

  SvarSlett