mandag 15. juni 2015

neglelakk hver uke?



Jeg startet friskt i januar, og holdt et visst nivå langt uti februar. Deretter dabbet det av, og prosjektet #neglelakkhveruke ble liggende på sotteseng.

Jeg husker en tid hvor det var utenkelig å forlate huset uten sminke og jeg faktisk var i stand til å ta ansiktsmaske nesten en gang i uka. Jeg vet ikke om jeg var noe bedre menneske på den tiden, men jeg så nok litt bedre ut ( og det er jo tross alt ikke så dumt det heller).

Forrige uke fikk jeg i det minste lakket tåneglene og foreviget selvsagt denne begivenheten i matchende sandaler...Men det er merkelig at det skal være så vanskelig å sette av rundt ti minutter i uka på noe så uvesentlig, men hyggelig, som å lakke negler. Jeg har tenkt grundig over hvorfor det skal være så vanskelig å bruke bittelitt mer tid på jåling. men har ikke kommet opp med noe godt svar.
Det jeg derimot er helt sikker på er at jeg ikke har gitt helt opp. For i min søken etter svar på hvorfor neglelakking og ansiktsmaske stadig blir bortprioritert kom jeg over en lite oppløftende artikkel om at kvinner som ikke steller pent med eget utseende har kapitulert. Det er jeg ikke enig i.
Jeg har ikke gitt opp, og jeg er helt sikker på at bildet jeg har av meg selv som velstelt, men kul, kvinne med glatt bob og pene hender en gang kommer til å bli virkelighet.
Jeg er også ganske sikker på at om jeg hadde brukt litt mindre tid til å tenke på det jeg ikke får gjort og heller satte i gang så ville jeg hatt neglelakk opptil flere ganger hver uke.



8 kommentarer:

  1. Stilig! Jeg prøver å holde neglene farget om sommeren, i håp om en finværsdag og sandalbruk!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg også. Det er definitivt bedre med grønne negler og bleike tær enn ustelte negler og bleike tær...

      Slett
  2. Hva betyr "stelle pent med eget utseende"? Å vaske håret og pusse tennene, eller å sminke og sparkle? For hvis det er sistenevnte kapitulerte jeg tydeligvis i det øyeblikket jeg ble født.

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, ja si det. Jeg tenker vel litt mer enn bare nyvasket. Det er lite sparkel her altså,men jeg ser at huden min liker å bli smurt en gang i blant, og nå er det på tide å fjerne hår på leggene.

      Slett
  3. Svar
    1. Ikke sant! Før brukte jeg morsommere farger på neglene på hendene også, men nå hodler jeg de neglene nøytrale ( noe har skjedd med hudfargen etter fylte førti).








      Slett
  4. Trikset er å bruke en topcoat som gjør at det tørker fortere. Det blir mye penere, man får ikke like lett riper, og den tiden man sparer på ventetiden etterpå gir en skikkelig motivasjonsboost.

    SvarSlett
  5. Hey keep posting such good and meaningful articles.

    SvarSlett