torsdag 22. januar 2015

tre på topp

Har du noen gang savnet enkelte temaer her på bloggen, er det noe du innerst inne skulle ønske Fru Storlien skrev om ? Vel, det er det sikkert. Inntil videre får dere nøye dere med en tre-på-topp oversikt over temaer og vinklinger jeg aldri vil går nærmere inn på:

3. Viktigheten av å tenke nytt og bruke sesongens hotteste tilbehør til bunad

2.  Reisebrev fra kinesiske systuer og påfølgende positive vinklinger på behovet for å flagge ut arvesølv og nasjonal stolthet

1. Lip fillers. Duckface er latterlig nok i seg selv. Tanken på å holde knappenåler med et realt nebb er ikke til å holde ut.


Med unntak av dette, er det noe dere gjerne vil vite? Noe jeg bør skrive om?

8 kommentarer:

 1. Det hadde vært kjempenyttig (for meg) med noen innlegg om broderiteknikk og andre knep. Kanskje vi kunne fått være med på prosessen når du broderer en bunad? Et par innlegg om hvordan det går, "bunad minutt for minutt (innlegg for innlegg)". Er generelt kjempeinteressert i å se flere bilder av arbeidet ditt. Du skriver veldig vittig, og jeg har lært masse av bloggen din. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg kan godt lage en minutt-for-minutt ( eller uke-til-uke) i fortettet versjon.
   Takk for gode ord om bloggen:-)

   Slett
  2. Ja, det Caroline sa! Tips til bunadsamatører.

   Slett
 2. He he, men knappenåler og målebånd helmætsjer. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. De gjorde ikke det på det første bildet...så siden jeg stinker på photoshop måtte jeg ta nye bilder.

   Slett
 3. kan du skrive litt om nyttige dagligdagse teknikker vi burde lært på skolen/av mor for å reparere klær - f.eks - jeg har en fullt brukbar ullkåpe som var på vei i søpla fordi den er blitt helt frynsete nederst på ermet, men jeg har bestemt meg for at den skal repareres, og helst av meg selv. Et annet eksempel: Jeg har en kollega som ikke engang klarer å plukke opp noen masker som løper i en tynn strikkegenser, eller greier å sy i en knapp - akkurat det synes jeg er litt ekstremt!, men det illustrerer problemet. Klærne vi kjøper har stadig dårligere kvalitet, og vi mangler grunnleggende kunnskap om reparasjonsteknikker -> bruk-og-kast-samfunnet. Har du noen tips? lenker?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, små sytips er en god idé! Takk for tips:-)

   Slett
 4. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  SvarSlett